Nec-nijmegennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Dit zijn de landen met de beste kansen om de kwartfinale van de EURO 2024 te halen!

Met de EURO 2024 voor de deur, stijgt de spanning onder voetballiefhebbers. Welke landen maken de meeste kans om de kwartfinale te bereiken? Wij hebben een diepgaande analyse uitgevoerd en presenteren hierbij de landen die volgens ons de grootste kanshebbers zijn. Lees verder om te ontdekken welke teams dit jaar zullen schitteren.

Favorieten voor de kwartfinales van EURO 2024

1. Frankrijk: Wereldkampioen van 2018

Frankrijk heeft sinds hun overwinning in het Wereldkampioenschap 2018 een indrukwekkend track record opgebouwd. Met sterren als Kylian Mbappé en Antoine Griezmann hebben ze een sterke aanval en een solide verdediging. Hun tactische flexibiliteit en diepte van de selectie maken hen een van de grootste kanshebbers.

Sterke punten:

Diepte van de selectie: Frankrijk beschikt over een breed scala aan talentvolle spelers, wat hen flexibiliteit geeft bij blessures of schorsingen.

Ervaring en talent: Een mix van ervaren veteranen en opkomende sterren zorgt voor een dynamisch team.

2. Duitsland: thuisvoordeel en sterke traditie

Duitsland, als gastland, heeft niet alleen het thuisvoordeel maar ook een rijke voetbaltraditie. Met spelers zoals Joshua Kimmich en Serge Gnabry hebben ze de kwaliteit om ver te komen in het toernooi.

Sterke punten:

Thuisvoordeel: Spelen in eigen land geeft een extra motivatieboost en steun van het publiek.

Tactische discipline: Duitsland staat bekend om zijn strakke en georganiseerde speelstijl.

3. Spanje: technisch en tactisch overweldigend

Spanje heeft zich hersteld na een periode van mindere prestaties. Met spelers zoals Pedri en Ferran Torres, die zowel jong als technisch begaafd zijn, blijft Spanje een kracht om rekening mee te houden.

Sterke punten:

Technische vaardigheden: Spaanse spelers staan bekend om hun uitstekende balcontrole en passing.

Jonge talenten: De nieuwe generatie Spaanse spelers brengt frisse energie en creativiteit in het team.

4. Engeland: De honger naar succes

Engeland heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt, met een halve finale in het WK 2018 en de finale van EURO 2020. Met sterren als Harry Kane en Phil Foden, hebben ze een uitstekende mix van ervaring en jeugdig talent.

Sterke punten:

Aanvallende kracht: Engeland beschikt over een van de beste aanvallende opstellingen in Europa.

Motivatie: Na zo dicht bij succes te zijn gekomen, is de honger naar een titel groter dan ooit.

5. België: De laatste kans voor de gouden generatie

België heeft een gouden generatie die nu misschien hun laatste kans heeft om een groot toernooi te winnen. Spelers zoals Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku brengen zowel ervaring als kwaliteit naar het veld.

Sterke punten:

- Individuele klasse: Met enkele van de beste spelers ter wereld heeft België altijd een kans.

- Ervaring: Veel van de Belgische sterren hebben ervaring op het hoogste niveau.

Het zal dus voor de fanatieke iDIN casino Nederland gokkers een zware klus zijn, om precies aan te geven wie wel of niet de kwartifinales behalen.

Nec-nijmegennieuws.nl

Bezoek Nec-nijmegennieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over NEC van Nijmegen. Blijf op de hoogte van de laatste NEC transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens NEC wedstrijden.

Nec-nijmegennieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Nec-nijmegennieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Nec-nijmegennieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Nec-nijmegennieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.